vineri, 24 aprilie 2009

miercuri, 22 aprilie 2009

SOC!

Radu Mazăre în război cu jurnaliştii constănţeni

A.C.

După ce a câştigat procesul cu jurnalista Feri Predescu, corespondent la TVR si Evenimentul Zilei, primarul Radu Mazăre a început răzbunarea pe ziarul Ziua de Constanţa, singurul care nu îl laudă pe edil. Feri a fost acuzată că a dezvălui legăturile cu infractori locali pe care le-ar avea primarul. Ea a fost condamnată să îi dea lui Mazăre despăgubiri şi să publice o scrisoare deschisă în care să-şi ceară scuze într-un ziar naţional şi într-unul local. Ţinem să menţionăm că primarul a fost şi el jurnalist şi a fost acuzat tot pentru „liberă exprimare”. Acum edilul a interzis comercializarea cotidianului în chioşcurile Conpress Group unde este acţionar şi Radu Mazăre, cotidian care a fost de partea lui Feri. Cei ce se ocupă de aceste chioşcuri de difuzare al presei spun că a fost scos „datorită costurilor logistice ridicate", se află în imposibilitatea de a mai distribui ZIUA de Constanţa. Dar, numai ZIUA de Constanţa. De curând am fost sesizaţi că nici ziarul nostru “Vip”, nu a mai fost de găsit la aceste chioşcuri, deşi noi nu am scris nimic din afacerile sale legale sau nu. Sperăm să nu interzică primarul toate ziarele care nu sunt de partea lui!

marți, 21 aprilie 2009

Articol nou









Elena Udrea a tors la Mamaia

Din data: 21 Aprilie 2009 ora : 15:20:50
Anul acesta, de Paste, a avut loc la Mamaia “Targul cu produse de Paste”. Zeci de mesteri din tara au venit cu covoare traditionale, oua incondeiate, icoane pictate pe sticla, masti populare, pasca sau cozonaci. La deschidere a fost prezent si Ministrul Turismului, Elena Udrea, care a venit la targ imbracata intr-o ie asortata cu o traista din Bucovina. Ministrul a venit impreuna cu sotul ei, Dorin Cocos. Dupa ce a vizitat toate standurile si a tors pentru prima oara, ce-i drept ajutata de reprezentanta standului respectiv, Udrea a iesit si a facut o plimbare cu bicicleta pentru a se relaxa.
de Adina Colta

luni, 20 aprilie 2009

Aparut pe 20.04.2009 in Vip


Radu Mazare, surpriza pentru Ramona Badescu

La Constanta a avut loc recent campania „Da o speranta”, cu scopul de a se stringe bani pentru opt persoane grav bolnave, aflate in atentia Consiliului Judetean Constanta (CJC). Campania a fost organizata de Neptun TV, Consiliul Judetean Constanta, Directia de Sport si Complexul Comercial „Tom”. Cu aceasta ocazie, familia Mazare s-a intrecut in donatii. Capul de lista a fost chiar primarul, care a donat 10.000 de lei, urmat de unul dintre fratii sai, Mihai, cu 5.000 de lei, senatorul Alexandru Mazare, cu 2.000 de lei si mama edilului, Gabriela, care a donat 1.000 de lei. Radu Mazare a sosit la eveniment direct de la dentist, vadit emotionat, cu un buchet de flori pentru Ramona Badescu (foto medalion), prezentatoarea care a gresit de doua ori numele Alinei Sorescu. O data i-a spus „Sorina Oprescu” si a doua oara a numit-o „Alina Oprescu”. Aceasta a replicat imediat, spunind ca nu are nicio legatura de rudenie cu primarul Capitalei… La campania „Da o speranta” au mai participat deputatul Eduard Martin, care a donat 3.000 de lei, prefectul Constantei, omul de afaceri Liviu Brailoiu - 10.000 de lei, consilierul Nicolae Moga - 2.000 de lei, Manuela Mitrea – 5.000 de lei. Nu au lipsit insa nici vedete din lumea muzicii, precum Silvia Dumitrescu, Dan Helciug, Stefania Rares, Gabriel Cotabita, Felicia Filip, venita impreuna cu sotul, trupa Amadeus, Luminita Anghel si Corina Chiriac. Aceasta din urma a cintat o melodie pe tema crizei, intitulata Portofelul, piesa aflata pe noul album al solistei, ce va fi lansat in aceasta vara. In cadrul evenimentului a avut loc si o licitatie, in cadrul careia au fost puse la bataie un tricou cu semnaturile echipei nationale de fotbal, tricoul Gabrielei Szabo, ochelarii si casca lui Razvan Florea, precum si o rochie din colectia Catalin Botezatu. Chiar daca se aflau
pe lista participantilor, sotii Columbeanu nu au venit si nici nu au anuntat vreo donatie.
de Adina Colta

luni, 13 aprilie 2009

Pe site...


Fuego, cerut in casatorie la Constanta

Din data: 13 Aprilie 2009 ora : 12:52:16
Paul Surugiu, alias Fuego, a sustinut un concert la Constanta, in sala Casei de Cultura. In prima parte, Fuego l-a omagiat pe poetul Grigore Vieru, care i-a fost artistului foarte aproape de suflet. ”Am inceput cu versurile lui Grigore Vieru aparute in ultima sa scrisoare «Amintiri si dragoste». Sunt foarte fericit ca l-am cunoscut”, a spus emotionat cantaretul. Ba chiar, in ultima sa carte, poetul i-a dedicat o poezie lui Fuego. Cea de- a doua parte a spectacolului a fost dedicata primaverii si femeii. Chiar asa s-a numit si spectacolul „Cantati cu mine primavara”. Sala a fost plina ca de fiecare data cand solistul ajunge in Constanta, oras care il iubeste foarte mult, el considerandu-se “fiul adoptiv al Constantei”. Artistul a si compus o melodie dedicata orasului de la malul marii ”De-as fi copil in Constanta mea”. Aceasta compozitie vine ca urmare a faptului ca Paul face des naveta la Constanta pentru a inregistra o emisiune la un post national de televiziune. Fuego este apreciat de toate categoriile de public. Chiar si cei mici il iubesc si ii vor prietenia. Pe scena a urcat o fetita de cinci ani care l-a intrebat pe artist daca vrea sa fie prietenul ei, un gest care a starnit multe zambete si ropote de aplauze. In sala, veniti special sa il vada, au fost: primarul orasului Tulcea impreuna cu sotia, Carmen Aldea Vlad, care ii scrie versurile multor cantece cantaretului, un cuplu de chinezi care, de fiecare data sunt prezenti la spectacolele artistului si multi prieteni pe care solistul si i-a facut in decursul anilor.
de Adina Colta

Articol aparut in Vip

Mihaela Radulescu nu-si cere scuze cind intirzie

„Am atitudine de campion si poate de aceea am si cistigat, de atitea ori... „Acesta este motoul cu care te intimpina Mihaela Radulescu atunci cind ii vizitezi blogul. Si daca ne uitam putin in urma, are perfecta dreptate. Pina acum a avut parte doar de succese, desi, in ultimul timp, a fost mai mereu in atentia presei de scandal. Totusi, se pare ca problemele de familie i-au dat peste cap programul. Acest lucru se poate spune dupa ce vedeta de la Antena 1 a intirziat recent la o intilnire cu fanii constanteni, la deschiderea celui de-al doilea hipermarket Real din urbe. Mihaela trebuia sa ajunga in jurul orei 18.30, pentru a o prezenta pe Loredana, care urma sa urce pe scena pentru un spectacol de exceptie. Insa acest lucru nu s-a mai intimplat. Vedeta trustului patronat de Dan Voiculescu nu a ajuns la ora fixata, iar artista a urcat pe scena prezentindu-se singura. In tot acest timp, producatoarea Mihaelei, Corina Voicu, o astepta disperata pe diva si o tot suna. La un moment dat, a aparut si Mihaela, care, fericita de cistigarea custodiei copilului, nu s-a aratat afectata de intirziere. Vedeta nu si-a cerut scuze lasind sa se inteleaga totusi ca de vina ar fi traficul foarte aglomerat. Dar nici pomeneala sa fi fost ingrijorata. Dimpotriva, radia de fericire, pesemne pentru faptul ca instanta de judecata o declarase invingatoare in procesul avut cu Elan Schwartzenberg pentru custodia copilului...
de Adina Colta

vineri, 10 aprilie 2009

Afisat pe site-ul Vip pe 10 Aprilie 2009


Mazare si-a postat pe hi5 pozele nepublicate in Playboy

Din data: 10 Aprilie 2009 ora : 07:28:08
Asa cum a promis, primarul Constantei, Radu Mazare, a publicat pe contul sau de hi5 fotografiile care nu au aparut in revista pentru barbati in care a pozat. Mazare a pus cele 10 poze pe acest cont pentru ca are foarte multi prieteni aici si vrea sa stie parerea lor. „Am vreo 100.000 de vizualizari pe hi5 si vreo 20.000 de prieteni. Vreau sa-i mai cresc!” - a declarat edilul in revista. Aici are si multe fane cu care mai flirtreaza. Sa nu mai vorbim de comentariile la aceste fotografii... Daca dorit sa vedeti toate imaginile si comentariile, accesati adresa sa: http://radumazare.hi5.com. Acest pictorial a avut loc acum cateva saptamani in Portul Tomis din Constanta, unde primarul a pozat pentru revista Playboy intr-o atmosfera care amintea de filmele cu gangsteri americani.
de Adina Colta

Noutati

Festivalul „Cântec Drag din Dobrogea” este un eveniment organizat de Consiliul Judeţean Constanţa, prin Direcţia de Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate, Organizare evenimente şi Protocol în parteneriat cu Fundaţia Fantasio şi în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservare şi Promovarea Culturii Tradiţionale, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Constanţa, Primăriile şi Consiliile Locale din judeţul Constanţa în perioada 21-03.2009 – 10.04.2009.

Prima preselecţie a avut loc în comuna Deleni unde s-au înscris un număr de 11 interpreţi, Ce-a de-a doua preselecţie a avut loc în comuna Crucea unde au participat un număr de 21 interpreţi, Ultima preselecţie a avut loc în oraşul Mihail Kogălniceanu, unde s-au înscris 31 de interpreţi,

Finala va avea loc în comuna Cobadin unde sunt aşteptaţi cei 16 interpreţi, câştigătorii preselecţiilor din Deleni, Crucea şi Mihail Kogălniceanu. Finala se va desfăşura vineri – 10.04.2009 după următorul program:

- 19:00 – 20:30 – concurs

- 20:30 – 21:00 – deliberare juriu

- 21:00 – 21:30 – acordare diplome

Această acţiune culturală face parte din PROGRAMUL JUDEŢEAN CULTURAL EDUCATIV, la care au participat 63 de interpreţi, valoarea totală a premiilor acordate ridicându-se la 4700 lei.

Acest Festival este organizat pe două categorii de vârstă : 12 – 15 ani şi 16 – 25 ani.

Doamna Valentina Munteanu este noul director executiv al Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială a Judeţului Constanţa.
Valentina Munteanu a fost, până de curând, director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Constanţa. Are o consistentă pregătire profesională în managementul organizaţional, cel social, precum şi în managementul performanţei în funcţia publică, actualmente fiind doctorand în specializarea „Managementul resurselor umane”, la Academiei de Studii Economice Bucureşti.

miercuri, 8 aprilie 2009

Aparute pe site-ul Vip

Monica si Irinel Columbeanu lumineaza Pastele copiilor bolnavi

Din data: 08 Aprilie 2009 ora : 11:09:26
Televiziunea Neptun TV si Consiliul Judetean Constanta lanseaza, alaturi de Directia de Sport si complexul comercial Tom, campania ”Da o speranta!” in care se vor strange bani pentru opt persoane grav bolnave aflate in atentia consiliului. Banii se vor colecta pe parcursul a patru saptamani, intre 25 aprilie si 25 mai. Tot timpul suntem preocupati cu asa zisele probleme incat uitam sa ne gandim la cele mai importante lucruri din viata noastra, dar macar acum, in preajma sfintelor sarbatori de Paste sa uitam de grijile cotidiene si sa ne gandim putin si la semenii nostri aflati la necaz. Acest lucru il fac si unele din vedetele noastre. Ele vor fi prezente pe 11 aprilie, incepand cu ora 14, la centrul comercial Tom din Constanta. Dintre persoanele care vor fi prezente amintim: Mihaela Radulescu, Nadia Comaneci, Ioan Gyuri Pascu, Catalin Botezatu, IPS Teodosie, Alexandru Mazare, Eduard Martin, Corina Chiriac, Monica Columbeanu si sotul sau Irinel Columbeanu. Gazda emisiunii va fi Ramona Badescu, cea care a cucerit Italia cu frumusetea si talentul sau.
de Adina Colta

La Familia are o noua afacere

Din data: 08 Aprilie 2009 ora : 09:24:00
Datorita crizei financiare, artistii cauta noi metode pentru a face rost de bani. Cei din La Familia au preluat modelul trupelor straine si au inceput sa vanda haine online. Hanorace si tricouri cu numele trupei se pot comanda pe site-ul www.la-familia.ro. Pe aceasta pagina, Puya este manechin. El poarta produsele puse la vanzare. Preturile sunt curpinse intre 50 si 90 de lei.
de Adina Colta

luni, 6 aprilie 2009

Aparut pe 6.04.2009 - in Vip

Marian Cozma ii uneste pe romani si pe unguri

Pe data de 10 aprilie va avea loc, la Budapesta, in clubul A38, un concert in memoria hand­balistului roman Marian Cozma. La acest spectacol vor participa trupele Kumm, Urma si Persona, precum si formatiile maghiare Jacked si The Tomorrow. Trupa de rock alternativ Kumm s-a format in urma cu 12 ani, la Cluj, Urma - alternative acoustic a luat fiinta in anul 2003, iar trupa Persona s-a format la Timisoara, tot in 2003. Seara va incepe cu un recital de muzica de camera, sustinut de un duo romano-maghiar, in care Oana Popescu, pian, si Molnár Zita Yvonne, vioara, vor interpreta piesa Dansuri populare romanesti de Béla Bartók. Concertul va fi sustinut intr-un cadru simbolic, respectiv pe nava A38, ancorata pe Dunare, fluviul care leaga cele doua tari. Pentru ca Marian Cozma a unit cele doua tari, organizatorii s-au gindit ca si muzica poate avea acelasi efect si au realizat acest eveniment in memoria marelui handbalist roman.
de Adina Colta

vineri, 3 aprilie 2009

Aparut in VIP pe 03 Aprilie 2009 ora : 07:39:50

Scandal intre designeri pe costumul lui Mazare


Radu Mazare a facut senzatie vinerea trecuta in cadrul unei prezentari de moda ce a avut loc la Hotelul Radisson SAS din Capitala. La show-ul organizat de Mihaela Drafta, primarul Constantei a urcat pe podium ca manechin in prezentarea colectiei “Spying life 009”. El a purtat un costum de la magazinul Adinei Buzatu in valoare de 2.000 de euro si aceeasi marca de bretele purtate de actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007 in filmul “Casino Royale”.

Noul James Bond al Constantei, primarul Radu Mazare, a folosit un pistol in timpul prezentarii. La sfarsitul spectacolului, primarul chiar a folosit arma din recuzita unui teatru tragand doua focuri. La eveniment au fost prezenti pentru a-l sustine pe primarul-manechin fiul sau, Raducu Mazare, insotit de mama sa, Ianina Petcu si nasul copiilor lui Prigoana, senatorul Eduard Martin.

Partea masculina a manechinelor a aparut in tinute de strada pentru ca, exact inainte de prezentare, designerul Mihaela Drafta si Adina Buzatu, care trebuiau sa asigure tinutele baietilor, s-au luat la cearta in culise. Adina Buzatu s-a simtit ofensata pentru ca numele ei nu avea sa fie mentionat pe podium si, mai mult, Mihaela Drafta ar fi lasat impresia ca ea a semnat costumul de James Bond. La prezentare au mai participat Andreea Raicu, Corina Chiriac si Elan Schwartzenberg.
de Adina Colta & Ioana Pana

joi, 2 aprilie 2009

Aparitii in Revista VIP

Dorel Onaca, erou de roman


Dupa anii petrecuti in comisiile si in plenul Senatului, Dorel Constantin Onaca, mult mai cunoscut ca scafandru decit ca politician, nu-si mai doreste sa ocupe nicio functie de conducere in companiile de stat constantene sau in ministere. In schimb, Onaca vrea sa scrie o carte in care sa povesteasca amanunte inedite din cariera sa si care se va numi Din adincurile politicii romanesti. „In aceasta carte, voi descrie momentele traite ca senator, aflat in mijlocul evenimentelor si al oamenilor care au decis soarta acestei tari, dar va cuprinde si experiente care pentru unii vor parea demne de un roman de aventuri, pentru ca eu am fost inainte de toate scafandru si salvator de oameni“, a declarat fostul senator. Totusi, Onaca nu pare sa se fi retras in totalitate din viata publica, pentru ca este membru pe viata al Parlamentului Mondial de Pace si membru al Adunarii Nationale Bisericesti.

Senatorul Nicolae Moga are birou in autobuz





Ramas ultimul dintre toti parlamentarii constanteni care nu si-a deschis, nici la trei luni dupa alegeri, un cabinet parlamentar in colegiul pe care il are in subordine, senatorul Nicolae Moga a reusit sa faca acest lucru, si nu oricum. Senatorul a vrut sa fie original si a transformat un autobuz in cabinet, acesta devenind astfel primul birou parlamentar mobil din Romania. „Decit sa fac o casuta postala sau sa vin sa string solicitarile oamenilor si sa fac hirtii spre institutii, m-am gindit ca e mai bine sa vina reprezentantii institutiilor aici. Nu voi merge singur prin localitatile colegiului meu, voi avea cite un specialist alaturi de mine, care intelege mai bine problemele cetatenilor, in sensul ca le poate oferi raspunsuri mai concludente, argumentate“, a spus senatorul. Autobuzul este proprietatea consilierului sau si a fost amenajat, utilat cu banii veniti de la Senat in acest scop, avind tot ceea ce este necesar unui cabinet parlamentar. „De cite ori il folosesc, voi plati motorina si tot ceea ce mai este nevoie“, a tinut sa specifice Nicolae Moga. Vizitele in judet cu biroul mobil vor fi facute alaturi de reprezentanti ai institutiilor deconcentrate, pentru a putea rezolva mai usor problemele oamenilor. Autobuzul senatorial se va deplasa, saptaminal, dupa un grafic bine stabilit, astfel incit oamenii sa stie exact in ce zi si la ce ora se pot intilni cu senatorul. Primele audiente au avut loc in localitatile Adamclisi, Urluia si Zorile, iar persoanele care le-au solicitat au fost foarte incintate de aceasta idee. „Daca trece pe aici o data la doua luni, e foarte bine, ca te salveaza de atitea drumuri“, a declarat un localnic din Adamclisi. Printre cei care au vizitat biroul mobil al parlamentarului s-a numarat si presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, venit impreuna cu prefectul Constantei Tit-Liviu Brailoiu, care a fost de acord cu aceasta idee. „Mogamobilul“ a facut si citiva oameni fericiti. Astfel, doua persoane cu probleme locomotorii vor beneficia de scaune cu rotile, citiva bolnavi vor fi reevaluati pentru a li se schimba gradul de handicap, un barbat din Urluia va primi un laringofon, pentru a putea vorbi, iar unei pensionare in virsta de 70 de ani i se va dubla pensia.

Andreea Banica nu vrea la socri


Cunoscuta cintareata Andreea Banica si-a oficializat de curind relatia cu Lucian Mitrea, iar acum este insarcinata in luna a saptea. Inca nu s-a hotarit daca va naste pe cale naturala sau prin cezariana, dar cert este ca va deveni mama in Romania. Apropiatii cintaretei din statiunea Eforie ne-au informat ca solista se va muta acolo, la socri, dupa nastere. Contactata telefonic, Andreea ne-a declarat insa ca nu se muta la Eforie, ci vine doar in vacanta si va locui in casa ei, nu la socri. „Vara mergem in vacanta la Eforie, nu ma mut acolo“, a spus Andreea Banica. Interpreta vrea sa-si creasca singura fetita, fara sa apeleze la altcineva, iar socrii o vor ajuta doar daca artista va avea de sustinut vreun concert.
Copilul va veni pe lume la inceputul lunii mai, dar viitorii parinti nu s-au gindit inca unde vor face botezul. „E prea devreme pentru a hotari asta. Cu siguranta il vom face in Bucuresti, nu la Eforie“, a mai spus Andreea. Cei doi vor avea o fetita, pe care o vor boteza Sofia Maria, al doilea prenume provenind de la mama vedetei, care a trecut in lumea celor drepti. Desi sarcina este destul de avansata, solista mai sustine si acum concerte. Pentru ca a fost orfana de mica, Andreea a invatat sa se descurce singura si nu a uitat niciodata de unde a plecat, calitati pe care doreste sa le aiba si fetita ei.

Gabriel Fatu si-a lipit singur afisele la Constanta

Actorul Gabriel Fatu, cunoscut de la OTV, unde are o emisiune de farse, este in turneu prin tara cu spectacolul Iubire confort 2, in regia lui Florin Zamfirescu. Dupa amenintarile pe care le-a primit in Moldova si sabotarea spectacolului de la Buzau, unde actorul a descoperit afise pe care scria „ANULAT”, a venit rindul sa joace si la malul marii. Pentru spectacolul de la Constanta, actorul a fost si PR, dar a si lipit afisele piesei in care joaca alaturi de Olimpia Olari, pentru ca responsabilii cu acest lucru nu l-au facut. Ca si cum nu trecuse prin suficiente intimplari neplacute, actorul a mai avut parte de una. El si-a gasit BMW-ul, daruit de seful sau de la OTV, blocat in fata teatrului, nestiind de noile reguli ale primarului Constantei. Descurcaret, actorul a scapat doar cu 50 de lei dati politistului, dar a promis ca lucrurile nu vor ramine asa.
„O sa fac un scandal monstru la primarie“, a amenintat el. Una peste alta, Fatu a plecat fericit de la Constanta, unde a avut parte de un mare succes. Si cum Fatu este tot timpul pus pe sotii, nici de data aceasta nu a ratat ocazia si l-a facut pe un spectator „taran”, pentru ca nu isi inchisese telefonul mobil.