miercuri, 28 iulie 2010

Matinalii de la OTV pentru a doua oara părinţi


Cristina Coca şi Claudiu Bogdan, de la matinalul OTV, sunt, de astăzi, părinţi pentru a doua oară. Fiul lor a venit pe lume la ora 11.13 şi a avut la naştere 3,400 kilograme şi 52 de centimetri. Micuţul, care a primit nota maximă de la medicii Spitalului Elias, din Bucureşti, va purta numele Ianis Andrei. Claudiu Bogdan şi Cristina Coca mai au o fetiţă, Stela Andreea, în vârstă de un an şi zece luni.

marți, 27 iulie 2010


Michael Bolton va avea bucătar special

Au început pregătirile pentru concertul celebrului cântăreţ american Michael Bolton, concert pe care acesta îl va susţine la Constantă pe 30 Iulie, vis a vis de Cazinoul din Constantă, zona Porţii 1 a Portului Constantă. O echipă specială care se ocupa de turneul artistului a fost trimisă în România să aleagă hotelul la care va fi cazat acesta. După ce a aflat că va concert ape malu marii artistul a avut următoarele condiţii: hotel de 5 stele, cât mai aproape de mare, piscina cu jacuzzi, bucătar personal şi nu în ultimul rând, pista de aterizare pentru elicopter. După mai multe vizite la locaţii de lux  s-a ales Hotelul Rex din staţiunea Mamaia. “Este un hotel ce corespunde pretenţiilor artistului. A nu se înţelege prin asta ca Michael Bolton ar fi un artist cu fiţe, ci faptul că el, în ultimii 20 de ani s-a aflat câte 200-250 de zile pe an în turneu şi nu vrea să rişte absolut nici un disconfort care ar putea afecta valoarea concertelor sale” au spus organizatorii de la Internaţional Creative Artists. Când a auzit artistul ce condiţii are aici a spus că vine cu o zi înainte, adică pe 29 iunie.  Michael Bolton va sta în cea mai mare cameră din hotel, camera prezidenţială, va avea vedere la mare şi propriul bucătar”. Pe perioada şederii artistului în hotelul vom avea către clienţii noştrii o ofertă specială, în preţul camerei fiind incluse şi două bilete VIP la concertul lui din 30 iulie”, a spus managerul hotelului Abdur Rahim Khan. Concertul lui Michael Bolton din România face parte dintr-un turneu mondial de promovare a ultimului sau CD, „One World One Love”, la realizarea căruia şi-a adus aportul şi Lady Gaga, melodia \'Murder My Heart\' fiind compusă de Michael împreună cu aceasta. Artistul  a vândut peste 52 de milioane de albume în întreaga lume, a primit 20 de discuri de platină doar în Anglia, a câştigat zeci de premii, dintre care 2 Grammy, pentru cel mai bun solist, cântecele sale au fost difuzate de peste 5 milioane de ori, au umplut 50.000 de ore de emisie, care s-ar putea traduce în 5,7 ani de emisie continuă, şi asta este o statistică de acum câţiva ani.

 

 

luni, 26 iulie 2010

Moartea Madalinei a declansat mahalaua

Nuami Dinescu: „Psihologul Iordanescu este un pericol social!“

Moartea fulgeratoare a Madalinei Manole a lasat in urma multe semne de intrebare. Ultima polemica s-a creat in jurul scandalului dintre fosta asistenta a lui Teo Trandafir si psihologul Lucian Iordanescu, despre care s-a spus ca ar fi fost „vraciul” care ar fi tratat-o pe artista. „Lucian Iordanescu? E un escroc, nu are nicio legatura cu paranormalul! Asa batrin cum este, a fost implicat in scandaluri cu tenta sexuala. El, si citi or mai fi ca el, reprezinta adevarate pericole sociale… Ma ia cu fiori cind il vad la televizor. E un bou care a copiat texte de pe internet! Ar trebui sa-l opresca cineva!”, spune Nuami Dinescu. In replica, Lucian Iordanescu a declarat: „Nuami a fost amanta fiului meu timp de noua ani. Cind s-au despartit, a venit la mine sa-i dau restul de faianta sparta care a ramas. Am poze cu ea in anumite ipostaze compromitatoare, iar daca e nevoie, le arat“.

 

Artista era convinsa ca a fost blestemata

Iordanescu a adaugat ca el nu are niciun amestec in tratamentul Madalinei Manole si ca s-a intilnit o singura data cu solista, in anul 2003, atunci cind au discutat doar citeva minute, intr-un parc. Potrivit spuselor psihologului, Madalina Manole se interesa de cineva capabil sa dezlege blesteme, pentru ca era convinsa ca o persoana apropiata familiei sale apelase la asemenea practici in ceea ce o priveste.

de Adina Colta


Dan Diaconescu, adio, casa de la "Rotterdam"?


Lui Dan Diaconescu nu-i prieste deloc aceasta perioada. Dupa scandalurile in care a fost implicat, iata ca ghinioanele se tin lant de patronul OTV-ului si in plan personal. Omul de televiziune este pe cale sa-si piarda una dintre proprietati, iar acest lucru ii da mari dureri de cap.
Toata lumea stie ca in emisiunile lui Dan Diaconescu sint invitati multi clarvazatori. Unul dintre ei a prezis ca un cutremur care va avea loc in Turcia va devasta litoralul romanesc. Mai in gluma, mai in serios, Diaconescu nu a tinut cont de acest sfat, asa ca si-a cumparat o casa exact pe malul marii... Patronul OTV-ului detine, de aproximativ doi ani, parterul si etajul unu al unei vile, intr-o zona rezidentiala a Constantei, numita „Rotterdam“. Apartamentele s-au vindut cu 1.700 de euro metrul patrat, iar OTV-istul a fost printre primii care au achitat suma de 250.000 de euro. Vila familiei Diaconescu este spatioasa, iar privelistea este fantastica. Aici isi petrece vacantele familia Diaconescu atunci cind nu alege alte destinatii, cum ar fi Miami, unde patronul OTV-ului mai are o locuinta. Ce nu stie insa Dan Diaconescu este ca terenul pe care a fost construita casa nu este deloc sigur. Potrivit specialistilor, cartierul a fost ridicat pe o fisie de pamint „adunat“, in sensul ca, in acea zona, s-a strins molozul ramas de la vechile constructii ale lui Ceausescu. Din aceasta cauza, cladirile incep deja sa se surpe, iar chiar in fata casei lui Diaconescu, asfaltul a inceput sa se lase. Cele mai afectate strazi sint Rotterdam si Trapani. Pe una dintre ele locuieste si Dan Diaconescu, mogulul fiind vecin cu viceprimarul Constantei, Gabi Stan. Mai interesant este faptul ca firma care a construit locuintele nu-i este deloc straina primarului Constantei, cel putin daca ne-am lua dupa gura tirgului. Asta inseamna ca viceprimarul ar fi trebuit sa stie din timp ce urma sa se intimple, mai ales ca terenul nu mai face parte din faleza, ci apartine municipalitatii, fiind concesionat in anul 2000.


Proprietati de milioane de euro
Oricum, Dan Diaconescu nu se poate plinge ca ramine fara un acoperis deasupra capului. El mai detine o casa in valoare de 250.000 de euro pe Valea Prahovei, la Sinaia, si inca una in cartierul Primaverii din Bucuresti, care valoreaza 500.000 de euro. Aceste bunuri se adauga extravagantelor cu care ne-a obisnuit deja patronul OTV-ului, un iaht de 500.000 de euro, un automobil Rolls Royce Phantom, de 385.000 de euro, un Rolls Royce Drophead, pe care a cheltuit 340.000 de euro, si un Bentley Flying Spur, evaluat la 200.000 de euro.
de Adina Colta

luni, 19 iulie 2010


Madalina Manole – “Nu m-am sinucis”

 

Autorităţile au dat verdictul clar în cazul Mădălinei Manole: sinucidere. În ciuda acestui lucru, există în continuare numeroase voci care susţin o adevărată teorie a conspiraţiei în acest caz şi nu vor în ruptul capului să admită că a fost vorba despre aşa ceva. Pe lângă cârcotaşii de serviciu, în scenă intră şi controversata clarvăzătoare Carmen Harra care, în exclusivitate pentru „ring“, susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că a intrat în legătură cu spiritul cântăreţei care i-ar fi povestit lucruri şocante.

În rândurile următoare vom găzdui câteva pasaje din presupusa conversaţie pe care Carmen Harra susţine că ar fi avut-o cu spiritul Mădălinei Manole…

„În noaptea respectivă, sufletul meu se învârtea prin casă. Îmi vedeam corpul şi nu-mi dădeam seama ce se întâmplă, voiam să trăiesc. Petru şi mama lui nu au chemat Salvarea imediat după ce m-au găsit. Amândoi se uitau la mine şi nu ştiau ce să facă. Mesajul găsit pe telefonul mobil nu este scris de mine, ci de Petru”, a spus prezicătoarea că i-ar fi transmis spiritul Mădălinei.

„Nu m-am sinucis şi regret că port această stigmă”

„Îl visam pe Şerban după ce a murit şi asta mă făcea de multe ori să mă trezesc plângând. Nu am fost fericită alături de Petru, chiar dacă din afară totul părea foarte frumos. Pe Petru îl deranja afecţiunea mea faţă de Şerban şi am avut discuţii aprinse cu el din cauza obsesiei mele. Mă acuza că sunt nebună, îmi cerea să încetez. Nici preotul la care m-am confesat nu m-a înţeles. Acum sunt foarte liniştită. Nu m-am sinucis şi regret că port această stigmă şi am fost condamnată pentru ceva ce n-am făcut. Este nedrept”, a adăugat Carmen Harra că ar mai fi aflat în urma conversaţiei ezoterice.

„Petru că mă agresa fizic, voiam să divorţez de el”

Mai mult, Carmen Harra susţine că ar fi aflat că artista era nefericită şi agresată fizic de soţul său, de care s-ar fi gândit chiar să divorţeze: „A existat o discuţie foarte aprinsă cu Petru, pentru că a ajuns foarte târziu acasă în acea seară. Totul s-a întâmplat la miezul nopţii. N-am ştiut că substanţa respectivă este pesticid, pentru că pe sticla respectivă nu era nicio etichetă. A fost vorba de o combinaţie cu substanţa toxică, însă neintenţionată. Lui Petru îi este frică de faptul că ar putea fi acuzat de moartea mea, din cauza certurilor noastre care, de la un moment dat, au devenit violente. Mă agresa fizic. Voiam să divorţez de Petru şi am avut discuţii pe această temă.”

„Mădălina va fi deshumată”

„Înspre primavară se vor clarifica lucrurile şi voi scăpa de stigmatul sinuciderii. Cineva va mărturisi adevărul. Nu va fi nimeni acuzat de moartea mea. Voi fi deshumată şi reîngropată în altă parte, pentru că nu sunt clare rezultatele autopsiei legate de combinaţia de substanţe. Vreau să fiu înmormantată lângă Şerban”, susţine Carmen Harra că ar mai fi spus spiritul Mădălinei Manole.

De ce nu a putut avea un copil cu Serban

„Şerban Georgescu şi Mădălina Manole s-au cunoscut şi au fost în vieţi anterioare în relaţia tată şi fiică. De aceea nu au putut avea un copil împreună în existenţa lor pe care am cunoscut-o şi

nici nu vor putea avea copii într-o altă viaţă. Este contrar legii karmei”, mai explică aceeaşi Carmen Harra.

Mădălina-Şerban, suflete pereche

Tot mai mulţi apropiaţi ai cuplului Mădălina Manole-Şerban Georgescu au susţinut că ei au fost suflete-pereche şi că nu au putut trăi unul fără celălalt, lucru confirmat şi de Carmen Harra. „Când eram cu Şerban, mă simţeam ca o pasăre în colivie care voia să zboare. Dar nu puteam, pentru că el era perechea mea de aripi. După ce ne-am despărţit, am suferit că altă femeie i-a putut dărui un copil. Nici Şerban nu era stabil emoţional, iar discuţiile dintre noi mi-au creat un dezechilibru chimic, biologic, hormonal”, i-ar mai fi transmis sufletul Mădălinei clarvăzătoarei Carmen Harra.

 

duminică, 18 iulie 2010



Moartea Madalinei Manole provocata prin farmece?

Vrăjitoarea Sidonia, practicantă a magiei albe şi una dintre urmaşele Mariei Campina, a analizat pentru site-ul stl.ro, dispariţia fulgerătoare a cantăreţei Mădălina Manole, fiind de părere că sinuciderea acesteia a fost provocată de farmece.

"La mijloc e lucrătură necurată. I-au făcut farmece de moarte. E vorba de o femeie care o invidia, era ceva între ele şi Mădălina o cunoştea bine. Chiar şi cu descântece şi cu magie albă, era greu să se desfacă acest blestem", a declarat Sidonia, pentru sursa citată.

sâmbătă, 17 iulie 2010

Andreea Runceanu de la Amadeus ranita intr-un accident rutier

Autoturismul cu care componentele trupei Amadeus veneau înspre concertul pe care trebuiau să îl susţină la ora 13.00 în Mamaia a fost implicat într-un accident pe Autostrada Soarelui. Una dintre componentele formaţiei,  Andreea Runceanu, a fost rănită uşor la mână. Fetele de la Amadeus erau aşteptate la un concert pe care trebuiau să îl susţină la Cafe del Mar, în Mamaia. Din cauza accidentului, spectacolul ar putea avea întârziere. "Am avut un accident la km 120 de pe autostrada Soarelui. Înaintea noastră a fost un accident în lanţ şi noi am  încercat să evitam maşinile implicate în acel accident şi am intrat în parapet. Doar una dintre noi este rănită la o mână dar nu e nimic grav. Suntem doar puţin speriate", a declarat pentru Realitatea Alexandra Chise, una dintre componentele Trupei Amadeus.

Adio, Fata Draga!


Nu mai am cuvinte si putere sa vorbesc despre Madalina. Cuvintele oricum nu mai valoreaza nimic acum. Sper doar ca acolo unde este si-a gasit linistea. Adio Fata Draga! Vei ramane mereu in amintirea mea!

miercuri, 14 iulie 2010


MADALINA MANOLE NE-A PARASIT

 

Atazi, 14 iulie 2010, cand trebuia sa-i spunem “La multi ani” Madalinei Manole, ne luam  Adio de la ea.  Trist. Foarte trist. Mi-am trait adolescent cu melodiile ei. Nu este om sa nu fi auzit de ea. Avea tot ce-si dorea. Copilul pe care si l-a dorit asa mult…acum l-a lasat singur. Eu sincer nu pot crede varianta sinuciderii. Nu pot crede ca o femeie bataioasa ca ea si credincioasa a ales sa moara asa..fara lumanare si sa ajunga in iad…Inca sunt socata. Am cunoscut-o destul  de bine si nu inteleg ce a putut sa o aduca aici….Cel mai mare regret  al meu este acela ca nu am reusit sa ii iau un interviu, desi am vorbit de nenumarate ori.. Mai multe nu am putere sa spun acum si oricum nu ar mai conta…DUMNEZEU SA O AIBA IN PAZA LUI!

luni, 5 iulie 2010

Marcel Pavel va cânta la un bal de caritate în SUA



Marcel Pavel va cânta în luna august la un bal de caritate pentru copiii români organizat în SUA, la iniţiativa mamei actorului Ethan Hawke, Leslie Hawke.

Evenimentul va avea loc pe 14 august în grădina unui loc istoric, castelul Montgomery Place, situat pe valea râului Hudson în apropiere de New York.

La Balul de caritate sunt invitate circa 250-300 de persoane. Printre acestea, Leslie Hawke, iniţiatoarea proiectului caritabil ”Şcoala te face mare”, pentru copiii din România a invitat şi colecţionari de artă românească dar şi celebrităţi de la Hollywood, pe care vrea să le informeze şi totodată să le sensibilizeze despre soarta multor copii de la noi.

Leslie Hawke speră ca fondurile care se vor strânge la Balul de peste Ocean să ajute cât mai mulţi copii din ţara noastră. ”Sunt extrem de onorat să cânt la acest bal de caritate, care va avea loc într-un loc istoric. Ştiu că vor participa numeroase personalităţi artistice din SUA şi România care vor susţine această cauză. O felicit pe Leslie Hawke pentru toată activitatea pe care o desfăşoară în beneficiul copiilor români”, spune artistul nostru.